همانطور که مطمئنا می دانید پیتزا یک نوع غذای بین المللی است که اصالتی ایتالایی دارد و بسیار محبوب است که از کوچک و بزرگ همه عاشق آن هستند. بهترین نوع خمیر پیتزا هم نوع ایتالیایی آن است.ما در این مقاله قصد داریم بهترین رسپی تهیه این خمیر پیتزا خونگی را به شما ارائه دهیم. خمیری بسیار لطیف و با کیفیت که در کمتر از یک ساعت در منزل قادر تهیه آن خواهید بود.
خمیر پیتزا به طور معمول با آب تهیه می شود ولی اگر می خواهید طعم بهتری داشته باشد می توانید از ماست پر چرب و یا شیر هم به جای آب استفاده کنید. این کار باعث می شود خمیر پیتزای شما به سادگی خشک نشود و بافت لطیف تری پیدا کند.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته می توانید برای ۴ پیتزا، خمیر پیتزا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خمیر پیتزا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم خمیر پیتزا خونگی
اگر به کیک اتریشی هم علاقه دارید میتوانید بهترین شیوه پخت آن را اینجا مشاهده کنید
طرز تهیه خمیر پیتزا
ابتدا آرد را یک الی دو بار الک می کنیم تا کاملا صاف و نرم شده سپس آنرا کنار می گذاریم، در ادامه پودر خمیر مایه فوری را با یک قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم کاملا مخلوط و به مدت 10دقیقه به آن دست نمی زنیم و کنار می گذاریم تا عمل بیاید. بعد از تقریبا ده دقیقه خمیر مایه پف کرده و تمام لیوان را پر کرده و اصطلاحا عمل آمده است.
آرد الک شده را از وسط باز می کنیم و خمیر مایه و نمک،روغن را داخل آن میریزیم و از کنار آرد شروع به مخلوط کردن آن ها می کنیم تا زمانی که خمیر خودش را بگیرد و آن وقت شروع میکنیم به ورز دادن تا خمیر نرم شود. 7 الی 8 دقیقه ورز دادن کافی است.
بعد از ورز دادن خمیر،یک قابلمه کوچک را با قلمو آشپزخانه چرب می کنیم. و یا میتوانیم کف ظرف را فقط آرد پاشی کرده و خمیر را در آن گذاشته و یک پارچه تمیز روی خمیر قرار می دهیم و قابلمه را در جای گرمی مانند کنار شوفاژ یا بخاری یا داخل مایکروفر می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند.
اگر خمیر حجمش زیاد شده بود یعنی حدودا دو برابر قبلش نشان دهنده این است که خمیر شما آماده شده است،حالا روی تخته آشپزخانه یا هر سطح صافی کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم و به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
ظرف های مخصوص پخت خمیر پیتزا را با مقدار کمی روغن مایع چرب کرده سپس خمیرها را در کف ظرف ها پهن می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر های پهن شده در ظرف ها کمی بالا بیایند. در صورتی که مواد پیتزای شما همزمان آماده است می توانید مواد دلخواه خود را روی خمیر آماده پهن کرده و سپس داخل فر قرار دهید. بهترین دما جهت پخت همزمان خمیر و مواد پیتزا 180درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه می باشد.
امیدوارم از این مطلب لذت برده باشید. و خمیری باب میل خود آماده کنید.
همچنین میتوانید درباره بهترین شیوهی پخت پیتزای اصیل ایتالیایی اینجا کلیک کنید