کیک اتریشی یک نوع کیک خوشمزه و سنتی از آشپزی اتریشی است. یک نوع معروف از این کیک که به نام “Sachertorte” شناخته می‌شود، یک کیک شکلاتی با لایه مربا هست. این کیک برای عصرانه یا مهمانی گزینه بسیار مناسبی است. همچنین می توان آن را به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو کرد.در متن زیر یک رسپی ساده برای تهیه این کیک آورده شده است:

کیک اتریشی
Austrian cake

مواد لازم جهت پخت کیک اتریشی:

  • 200 گرم شکلات تلخ
  • 150 گرم کره
  • 150 گرم شکر
  • 6 تخم‌مرغ
  • 150 گرم آرد
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • نمک
  • برای لایه مربا:
  • 150 گرم مربای آلبالو یا آلبالو ترش

برای تزئین:

شکلات خرد شده

طرز تهیه:

  • شکلات را در یک ظرف مقاوم به حرارت با کمی آب گرم بن ماری کنید تا ذوب شود. کره را به شکلات اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل خوب زده و سپس شکلات ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید.
  • آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با چنگال خوب مخلوط کنید.
  • خمیر را در قالب کیک چهارده اینچی چرب کرده و در فر از پیش‌گرم شده به مدت 40-45 دقیقه پخته و چک کنید که کیک خوب پخته شده باشد.
  • بعد از سرد شدن کیک، آن را به دو نیم برش دهید و مربای آلبالو را بین دو لایه از کیک قرار دهید.
  • سطح کیک را با شکلات رسیده تزئین کنید.
  • این یک نسخه ساده از Sachertorte است. می‌توانید با تغییرات مختلف به سلیقه خود، طعم مد نظر خود را به این کیک اضافه کنید.

اگر کیک اتریشی را امتحان نکرده اید، حتماً آن را امتحان کنید. مطمئناً از طعم آن لذت خواهید برد.نوش جان!

جهت مطالعه آخرین اخبار روز اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *